Voimaryhmät-hankkeen aloitusseminaarissa kuultiin ratkaisukeskeisistä kannustusryhmistä ja nautittiin erityisherkästä taiteesta

17.4.2019


Ben Furman luennoi ryhmän kannustuksen voimasta.
Ben Furman luennoi ryhmän kannustuksen voimasta.
Toiminnanjohtaja Hannu Sirkkilä haastattelee tanssitaiteilija Pauliina Latvaa.
Toiminnanjohtaja Hannu Sirkkilä haastattelee tanssitaiteilija Pauliina Latvaa.
Muusikko V.A. Virtanen esiintyy.
Muusikko V.A. Virtanen esiintyy.

Ryhmästä voimaa ja kannustusta -seminaari järjestettiin Tampereella Kulttuuritalo Laikussa tiistaina 16.4. Esiintyjinä olivat psykoterapeutti Ben Furman, muusikko V.A. Virtanen ja tanssitaiteilija Pauliina Latva. Hankkeesta esitelmöivät toiminnanjohtaja Hannu Sirkkilä ja projektikoordinaattori Emilia Aalto. Yhdistyken puheenjohtaja Elina Akola avasi seminaarin.

Psykoterapeutti Ben Furman luennoi seminaariyleisölle ratkaisukeskeisistä kannustusryhmistä. Furman toimii Voimaryhmät-hankkeen yhteistyökumppanina. Hankkeessa hyödynnetään seminaarissa esillä ollutta mallia ryhmistä, joissa yksilö saa itsessään muutoksen aikaan ryhmän kannustuksen voimalla.

Erityisherkkä muusikko V.A. Virtanen esitti omia kappaleitaan ja tanssitaiteilija Pauliina Latva esitti tanssivideoteoksensa. Molemmat taiteilijat kertoivat taiteen tekemisestä, luovuudesta ja erityisherkkyydestä.

Toiminnanjohtaja Hannu Sirkkilä ja projektikoordinaattori Emilia Aalto esittelivät Voimaryhmät-hankkeen sisältöä, tavoitteita ja aikataulua.

Voimaryhmät on STEA:n rahoittama kolmivuotinen hanke, jonka tarkoituksena on perustaa tavoitteellisia vertaistukiryhmiä niille erityisherkille, joiden mielen hyvinvointi on alentunut. Hankkeeseen sisältyy myös palvelevan puhelimen perustaminen.