Yhdistyksen tiimit

Lapsi-, nuoriso- ja perhetyön tiimi

Yhdistyksessä toimii lapsi-, nuoriso- ja perhetyön tiimi, joka suunnittelee ja toteuttaa yhdessä aihepiiriin liittyvää toimintaa ja tekee muun muassa yhteistyötä teemaan liittyviä opinnäytetöitä tekevien kanssa. Tiimissä on tällä hetkellä kolme jäsentä, jotka ovat yhdistyksen vapaaehtoisia.

Erityisherkät lapset, nuoret ja vanhemmat ovat tiimille sydämen asia, ja tällaisen aiheen parissa toimiminen on tiimin vapaaehtoisille antoisaa.  Tiimi on tavannut etänä noin kerran kuukaudessa ja järjestänyt erityisherkkien lasten vanhempien etä- ja livetapaamisia.

Tiimin toimintaa olisi hienoa laajentaa myös uusille paikkakunnille, joten jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta lapsi- ja perhetyön parissa, ota yhteyttä! Erityisesti Helsinkiin kaivattaisiin vapaaehtoiselle kovasti työparia, koska yhdessä tekeminen on niin paljon rennompaa ja mukavaa.

Tiimin yhteisistä tapaamisista ja tapahtumista on jäänyt aina iloinen ja virkistynyt olo. Samanhenkisten ihmisten parissa akut latautuvat ja muistaa olevansa juuri oikeanlainen.

Lisätietoja tiimin toiminnasta voit kysyä Susannalta: susanna.sihto@erityisherkat.fi.

Voit myös osallistua tiimin kaikille avoimeen infoon 25.8.2022 klo 18-19. Lisätietoja infosta tulossa myöhemmin. Info järjestetään etäyhteydellä.

PDF-tiedostoErityisherkkä lapsi -esite.pdf (1.5 MB)
Ohessa erityisherkkä lapsi -esite, jossa tietoa erityisherkälle lapselle, vanhemmille, lähipiirille tai esimerkiksi varhaiskasvatukseen ja kouluun. Voit ladata esitteen käyttöösi.

Yhdistyksen muut tiimit

  • Asiantuntijatyöryhmä
  • Blogitiimi
  • Opinnäytetyötiimi
  • Ruotsinkielinen tiimi
  • Työelämätiimi

Jos olet kiinnostunut jonkin muun tiimin toiminnasta, voit laittaa sähköpostia osoitteeseen info@erityisherkat.fi.