Näin liityt HSP Suomi ry:n jäseneksi

Kun olet päättänyt liittyä jäseneksi, täytä oheinen lomake.
Lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun, kun olemme vastaanottaneet liittymislomakkeen. Laskut lähetetään sähköpostitse, joten tarkkaile sähköpostiasi! Tarkasta myös roskaposti- ja mainospostikansiot.

Jos haluat paperilaskun, ota yhteyttä osoitteeseen jasenasiat@erityisherkat.fi. Paperilaskun laskutuslisä on 5 €.

Erityisestä syystä jäsenmaksusta voi hakea vapautusta kuluvalta vuodelta. Vapautushakemukset osoitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen jasenasiat@erityisherkat.fi.

Huom! Yhdistyksen jäseneksi ei ole mahdollista liittyä ilman toimivaa sähköpostiosoitetta. Jäsenrekisterissä et voi myöskään esiintyä nimimerkillä tai muulla täysin epävirallisella nimellä. Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 30 €/kalenterivuosi. Maksamalla jäsenmaksun sinulla on äänioikeus sääntömääräisissä vuosikokouksissa, ja pääset hyödyntämään muita jäsenetujamme.

Jäsenhakemus