HSP - Suomen erityisherkät ry

HSP – Suomen erityisherkät ry, Högkänsliga i Finland rf on perustettu 9.11.2013. Jäseniä on n. 1000 ympäri Suomen.

Yhdistyksen tarkoituksena on synnynnäistä erityisherkkyyttä koskevan tiedon ja ymmärryksen lisääminen Suomessa. Yhdistys edistää ja valvoo erityisherkkien yleisiä yhteiskunnallisia etuja, hyvinvointia ja tasa-arvoa. Lisäksi yhdistys luo erityisherkkien välille yhteyden ja tuo esiin erityisherkkyyden voimavaroja.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys muun muassa järjestää kokoontumisia, keskustelu- ja tiedotustilaisuuksia, ylläpitää näitä www-sivuja sekä edistää paikallistoimintaa ja yhteistyötä muiden järjestöjen ja tahojen kanssa. Lue lisää.

Yhdistys toimii tällä hetkellä lähes täysin vapaaehtoisvoimin.

Yhdistys tiedottaa toiminnastaan näillä sivuilla sekä Facebookissa HSP - Suomen erityisherkät -sivulla. Paikallistoiminnan tapaamisten päivämäärät löytyvät etusivun kalenterista, yhditykseltä voit pyytää lisätietoja.

Liity jäseneksi >

Yhdistyksen ja sen hallituksen yhteystiedot.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

​​​​​​​​

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hallitus vuonna 2020

Maritta Nikkinen, puheenjohtaja