Jäsenedut

Eloa Herkkyydellä

Eloa Herkkyydellä tarjoaa terapeuttista keskustelutukea ja digitaalisia luontoyhteys- ja hyvinvointiharjoitteita osin etävastaanottona. Yritys tähtää siihen, että erityisherkkä ihminen voi rakentaa itselleen omannäköisen työelämän. Yritystä luotsaa psykiatrinen sairaanhoitaja (AMK) Mira Sassi.

Vuoden 2023 jäsenedut

Kaikki palvelut, palvelupaketit ja digitaaliset tuotteet: 
15 % alennus voimassa  (ei yhdistettävissä muihin etuihin)

Saadaksesi jäsenedut kirjaudu tästä jäsensivuillemme

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry

SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry tarjoaa vuonna 2022 jäsenyhdistyksiensä, kuten HSP Suomi ry, jäsenille alennuksia vapaa-ajan palveluista. Näitä ovat mm. majoitus-, matka- ja kokouspalveluista. Osa jäseneduista edellyttää niiden liittymistä jäsenen työtehtäviin.

Alennusten myöntäjät ja edut

- Eckerö Line
- Helsinki Congress 
- Scandic-Hilton
- Sokos Hotels
- Tallink Silja

Avaa verkkosivu https://www.soste.fi/sosten-jasenpalvelut/. Otsikon "majoitus- ja matka- ja kokouspalveluiden alennukset" kohdasta eteenpäin annetaan alennuksien myöntäjien ohjeet. Mikäli niistä ei kaikki käy ilmi, sivulla kerrotuista yhteystiedoista voit kysellä lisää.

Lempeämpi minä

Lempeämpi minä tarjoaa muun muassa verkkokursseja, online-joogaa, yksilö- ja ryhmävalmennuksia (life coaching) sekä viestintäpalveluita.  Yrittäjä Annukka Vauhkonen on erityisherkkyyden kokemusasiantuntija, lempeän läsnäolon joogaopettaja sekä LCAF Certified Coach ® eli ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja.

Jäsenetu vuodelle 2023:

Kaikki Lempeämpi valmennuspaketit ja verkkokurssit -15 % (ei yhdistettävissä muihin etuihin)

Tarkemmat ohjeet jäsenedun lunastamiseen löydät jäsensivuiltamme


Energiakamari Ihme

Energiakamari Ihme tarjoaa palveluja luonnolliseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: tehokkaasti ja lempeästi kehoa palauttavaa energiahoitoa ja kraniosakraaliterapiaa, voimavaralähtöistä valmennusta itsetuntemukseen ja elämän hallintaan sekä Herkkä voimaantuu sielustaan -kasvuohjelman ryhmävalmennusta henkiseen hyvinvointiin, jonka startti on syyskuun 25. päivä. Palvelujen takana seisoo itsekin erityisherkkä Johanna Ihme, Itsetuntemus- ja elämänhallinnan ohjaaja, energiahoitaja sekä meditaatio- ja rentoutusohjaaja.

Jäsenetu vuodelle 2023:

Kaikki palvelut - 15%. 

Tarkemmat ohjeet jäsenedun lunastamiseen löydät jäsensivuiltamme