Kokemusasiantuntijat

Yhdistyksellä on koulutettuja erityisherkkyyden kokemusasiantuntijoita eri puolilla Suomea, erityisesti eteläisessä Suomessa. Suurin osa kokemusasiantuntijoista on valmis toimimaan myös etänä. 

Kokemusasiantuntijat tulevat mielellään kertomaan erityisherkkyydestä erilaisiin tilaisuuksiin ja paikkoihin. Monilla kokemusasiantuntijoistamme on lisäksi erityisosaamista johonkin teemaan tai kohderyhmään liittyen, kuten erityisherkkyyteen koulumaailmassa ja työelämässä tai lapsuuteen ja vanhemmuuteen erityisherkkänä. 

Mikäli olet kiinnostunut kutsumaan kokemusasiantuntijan puhumaan, voit laittaa viestiä yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen info@erityisherkat.fi.

Huomioithan, että kokemusasiantuntijoille maksetaan toiminnasta palkkio.

Kokemusasiantuntijoiden esittelyt

Eeva-Kaisa Rönkä

Alue: Pääkaupunkiseutu, matkakorvauksia vastaan myös muu Suomi, etä

Erityiskohderyhmä: Muusikot, nuoret aikuiset, erityisherkät vanhemmat

Linkki: nettisivut ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Luennon ja keskusteluosuuden kesto tilaajaan tarpeiden mukaan. Mahdollisuus toteuttaa myös pidempi tapahtuma esim. tyhy-päivään, jossa luennon lisäksi rentoutusharjoituksia.

Mervi Harju-Panula

Alue: Mieluiten etänä, Etelä-Pohjanmaa

Erityiskohderyhmä: Mielenterveys- ja päihdepalvelut, kirjasto- ja kulttuuriala, lapset ja nuoret sekä oppilaitosten ja seurakuntien henkilökunta, opiskelijat ja jäsenet

Voin luennoida, antaa haastatteluita, kirjoittaa tekstejä (mm. artikkelit ja runot) ja ohjata luovan kirjoittamisen työpajoja. Olen sanataideohjaaja, kirjallisuusterapiaopiskelija sekä äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja.


Susanna Sihto

Alue:  etänä.

Erityiskohderyhmä/ -teema: Lapset ja nuoret sekä omannäköinen elämä, omasta hyvinvoinnista huolehtiminen ja omana itsenä oleminen, sisältäen mm. liiallisen kiltteyden ja miellyttämisen. 

Annukka Vauhkonen

Alue: Varsinais-Suomi ja Uusimaa sekä mielellään myös etänä

Erityiskohderyhmä/ -teema: Herkkyys voimavaraksi, krooniset sairaudet, lempeämpi elämä,  sekä menestystä omilla ehdoilla. Autan mielelläni myös nuoria

Olen kulttuurituottaja, lempeän läsnäolon joogaopettaja ja ratkaisukeskeinen hyvinvointivalmentaja. Olen opiskellut myös psykologiaa ja luovaa kirjoittamista.

Linkki: nettisivut  ja blogi 

Merja Korpisaari

Alue: Pääkaupunkiseutu, etänä

Erityiskohderyhmä/ -teema: Aikuiset ja iäkkäämmät erityisherkät.

Olen kasvatustieteiden maisteri, HSP Suomi ry:n hallituksen jäsen ja vapaaehtoistoimija sekä reteaming-ohjaaja.