HSP Nuoret aikuiset -hanke

HSP Nuoret aikuiset -hankeessa tuetaan nuoria 16–29-vuotiaita erityisherkkiä vertaisryhmätoiminnan, luovien menetelmien, viestinnän sekä vapaaehtoistoiminnan keinoin. 

Hankkeen sekä siihen liittyvien ryhmien ja toimintojen käynnistymistä voit seurata yhdistyksen some-kanavalta Instagramista. Löydät meidät myös Facebookista.

Tulossa keväällä 2022

- Nuorten Herkkis-chat Tukinetissä maanantaisin klo 18.00-19.30. Chatissa voit keskustella erityisherkkyyteen liittyvistä kokemuksista ja tunteista anonyymisti muiden erityisherkkien nuorten kanssa. Lisäksi chatissa on mukana kaksi ohjaajaa. 

- Mielisanoja-kirjoitusilta ke 25.5. klo 17.30-20.00  Kirjoitusillassa muistellaan mukavia, tuumaillaan tulevaisuuden toiveita ja matkataan sanojen siivin omaan itseen. Ilta sopii kaikille, joita luova ja omakohtainen kirjoittaminen ilman suorituspaineita kutsuu. Ilmoittaudu mukaan laittamalla viestiä Annille, puh. 050 409 6791 tai anni.rimpilainen@erityisherkat.fi.

Yhteystiedot

Anni Rimpiläinen
hankekoordinaattori
anni.rimpilainen@erityisherkat.fi
050 409 6791

 

                                             

 

 

 

 

 

 

Balanssi ry
Helsingin NMKY ry
Kukunori ry
Pirkanmaan elokuvakeskus ry
TAMK Tampereen ammattikorkeakoulu

YHTEISTYÖSSÄ

Yhdistys on solminut yhteistyösopimukset HSP Nuoret aikuiset -hankkeen sekä yllä mainittujen yhdistysten ja sosiaalipolitiikan professori Anne Kouvosen kanssa.