Toiminta

Hankkeen  toimintoihin osallistuminen on maksutonta eikä edellytä HSP Suomi ry:n jäsenyyttä. 


NUORTEN HERKKIS-CHAT 

Tukinetissä maanantaisin klo 18.00‒19.30. Chatissa voit keskustella erityisherkkyyteen liittyvistä kokemuksista ja tunteista anonyymisti muiden erityisherkkien nuorten kanssa. Lisäksi chatissa on mukana kaksi ohjaajaa. Chat on kesätauolla 13.6.-13.8.2023.


VERTAISRYHMÄT

Hankkeessa järjestetään vertaisryhmiä nuorille. Vertaisryhmiä järjestetään sekä etäryhminä että lähiryhminä eri paikkakunnilla. Vertaisryhmät ovat 4‒7 osallistujan suljettuja ryhmiä. Ryhmien sisältöjen suunnittelussa huomioidaan osallistujien toiveet. 

Syksyllä 2022 hankkeella on ollut kaksi vertaisryhmää, joista toinen on ollut lähiryhmä ja toinen etäryhmä. Seuraavat ryhmät käynnistyvät keväällä 2023. Tarkemmat tiedot käynnistymässä olevista ryhmistä löydät etusivun Ajankohtaista-osiosta.


LUOVAT RYHMÄT JA TYÖPAJAT

Hankkeessa järjestetään erilaisia luovan toiminnan työpajoja ja ryhmiä nuorille. Vuoden 2022 aikana on järjestetty yhden illan mittainen sanataidetyöpaja etäyhteyksillä sekä koko syksyn mittainen luovan työskentelyn ryhmä lähiryhmänä Helsingissä. 

Keväällä 2023 on tulossa muun muassa Kehotietoisuus palautumisen tukena -ryhmä lähiryhmänä Oulussa. Tarkemmat tiedot käynnistymässä olevista ryhmistä löydät etusivun Ajankohtaista-osiosta.