Mediassa

"Kanske det är vi högkänsliga som är normala"

Radiokanava Yle Vegan ihmissuhdesarja Norrena & Frantz kunnioitti kuuntelijatoiveita ja valitsi aiheekseen erityisherkkyyden. Aihe oli herättänyt suurta mielenkiintoa ja poikinut runsaasti yhteydenottoja, joissa kuuntelijat jakoivat henkilökohtaisia kokemuksiaan.

Ruotsinkielisessä podcastissa erityisherkkyyttä käsiteltiin lukijoiden tarinoiden kautta. Jakson vieraana esiintyi yhdistyksen hallituksen jäsen Marica Ryökäs. Noin puolituntisessa lähetyksessä mm. pohdittiin, miten erityisherkkyys voisikin olla voimavara. Lisäksi arvioitiin, miten yhteiskunnassa yleisesti suhtaudutaan herkkyyteen ja mitä herkän olisi hyvä muistaa suhteessa itseensä.   

Lue lisää: Norrena & Frantz: "Kanske det är vi högkänsliga som är normala och alla andra som blivit avtrubbade", 18.09.2021. 

Norrena & Frantzin haastattelu on kuunneltavissa Yle Areenasta täysmittaisena (34 min 40 s) ja lyhennettynä (11 min 55 s) versiona. 

Mikä keissi?

Ylen tuottaman podcastin Mikä keissi? jakso Miehen herkkyys setvii miehenä olemisen sääntöjä. Yhäkö miehen täytyy esittää kovaa jätkää ollakseen cool? Mitä seuraa, jos mies avautuu tai vaikeassa paikassa peräti itkee?

Podcastin vetäjät Aleksi Rantamaa ja Jesse Sarkkinen haastattelevat tubettaja Roni Backia. Jokainen herra on oiva esimerkki siitä, että oikeasti rohkeaa on olla avoimesti juuri sitä mitä on ja juuri niin herkkä ja tunteellinen kuin on.

Lue lisää: Mikä keissi? – ”On paljon hurjempaa olla se tyyppi, joka näyttää tunteita”, 31.5.2021.