Haluatko tavata toisia herkkiä ihmisiä?
Etsitkö lisää tutkittua tieteellistä tietoa tai kokemustietoa erityisherkkyydestä?
Toivotko ymmärtäväsi paremmin herkkää läheistäsi tai toisia ihmisiä, joiden kanssa työskentelet?

Erityisherkkyys on perinnöllinen persoonallisuudenpiirre. Se löytyy noin joka viidenneltä suomalaiselta. Herkkyys on parhaimmillaan voimavara, josta ammentaa laajasti elämän eri osa-alueille. Toisinaan herkkyys voi tuoda mukanaan myös haasteita.

HSP Suomi ry välittää ajantasaista, tieteellistä tutkimustietoa ja kokemustietoa erityisherkkyydestä. Järjestämme  voimaannuttavia vertaistapaamisia, luentoja ja tapahtumia. Vaikutamme vahvasti yhteiskunnallisesti moninaisuutta ja hyvinvointia edistävissä asioissa.


Ajankohtaista ja tapahtumakalenteri

Lue blogeja, oivalla uutta

Yksinäisyyden monet muodot

Kokosimme tähän joitakin kirjoittajiemme aiempia blogipostauksia liittyen yksinäisyyteen ja ulkopuolisuuteen, eri näkökulmista katsottuna. Lue lisää blogista.


HSP Day -viikon luento ja muita tapahtumia

Viikon päätapahtuma oli HSP Day -päivän 6.10. luento "Miksi muut jaksavat enemmän kuin minä" Helsingissä. Luennoitsija oli HSP-kokemusasiantuntija, hyvinvointikoordinaattori Eeva-Kaisa Rönkä.  Lue lisää blogista. 

Nainen nollapisteessä

Introversioon taipuvaisella erityisherkällä saattaa hyvinkin mennä elämästään sellaiset vaivaiset 40–50 vuotta siihen, että hän sopeutuu ja siedättyy erilaisiin ryhmiin ja ihmisjoukkoihin. Omalla kohdallani siedättyminen oli suhteellisen hyvällä tolalla. Lue lisää blogista.