Herkkis-klubi: Aistiesteettömät asumisratkaisut - keskustelua palauttavista kotiympäristöistä

Aika: 1.10.2020 klo 18:00 - 19:30
Paikka: Verkkotapahtuma

Työpaikalla, päiväkodissa tai koulussa vietetty päivä on usein hyvin ärsykerikas ja tarjoaa aisteille paljon työstettävää. Vastapainoksi aivomme kaipaavat kuitenkin myös muuta, rauhaa ja palautumista. Millaisia sitten ovat palautumista tukevat aistiesteettömät ympäristöt? Tätä Satakunnan ammattikorkeakoulussa on tutkittu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

1.10. pidettävässä alustuksessa avataan aistiesteettömyyden taustaa ja tarvetta. Käymme läpi myös aistiesteettömiä muutoskohteita ja kuulemme mielellämme Herkkis-klubiin osallistuvien ajatuksia ja näkemyksiä aistiesteettömistä ratkaisuista ja niiden tarpeellisuudesta.

Alustusta ovat pitämässä erityiskasvatuksen lehtori Hanna Hannukainen (Satakunnan AMK) sekä sisustussuunnittelija Paula Hellberg.

Lisätietoja aistiesteettömyydesta löytyy laatimastamme julkaisusta Aistiesteettömät asumisratkaisut, joka on vapaasti luettavissa osoitteesta https://www.theseus.fi/handle/10024/227622

Alustukseen pääset osallistumaan etäyhteyden välityksellä. Ilmoittaudu sähköpostitse osoitteeseen info(at)erityisherkat.fi 28.9.2020 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään linkki ja ohjeet tapahtumaan osallistumista varten.

Herkkis-klubi on HSP Suomi ry:n ja Voimaryhmä-hankkeen virikkeellisen vilkas keskustelufoorumi, jossa kohtaavat erityisherkkyyden asiantuntijat, erityisherkät ja erityisherkkyydestä kiinnostuneet. Kerran kuussa tarjolla on mielenkiintoisia näkökulmia, avauksia ja mielipiteitä erityisherkkyyteen. Asiantuntijavieraamme johdattelevat keskustelua avoimeen mielipiteiden ja kokemusten vaihtoon.
Tule kuulolle ja keskustelemaan Herkkis-klubiin!