Suomen Erityisherkät ry:n jäseneksi!

21.11.2017

Tule yhdistyksen jäseneksi!
Tule yhdistyksen jäseneksi!

Oletko huomannut olevasi erityisherkkä? Tai oletko miettinyt, että läheisesi, esimerkiksi puolisosi tai lapsesi saattaa olla erityisherkkä? Mielessä pyörii ehkä monia asioita, jotka kaipaavat vastauksia ja kaipaat tietoa erityisherkkyydestä ylipäänsä. Mm. tällaisissa tilanteissa suosittelemme sinulle liittymistä Suomen Erityisherkät ry: hyn, yhdistykseen, joka kasvaa ja monipuolistuu vauhdilla.

Jäsenenä pääset mukaan vertaisryhmiin (1. osallistumiskerta onnistuu ilman jäsenyyttä, seuraavilla kerroilla edellytetään jäsenyys), kesäjuhliin, toimimaan vapaaehtoisena mielenkiintoisissa tehtävissä. Voit myös hyödyntää jäsenetuja.

Kaiken kaikkiaan mahdollistuu keskustelu muiden 'herkkiksien' kanssa niin face-to-face kuin yhdistyksen jäsensivuilla ja Facebookin salaisessa keskusteluryhmässä. Uusia tuttavuuksia ja jopa ystävyyksiä voi löytyä, omien 'heimolaisten' joukosta. Tai sitten voi vain rauhassa lukea ja sulatella asioita erityisherkkyydestä, uusimmista tutkimuksista aiheesta, oivalluksista jäsenblogissa...

Liittyessäsi jäseneksi nyt loppuvuodesta kattaa jäsenmaksu myös ensi vuoden 2018. Jäsenmaksu on 20 euroa. Olet tervetullut jäseneksemme. Voit suositella jäsenyyttä myös ystävällesi.

https://www.erityisherkat.fi/liity-jaseneksi/