Tervetuloa kevätkokoukseen!

19.4.2021

Hyvä jäsen,

tervetuloa HSP Suomi ry:n kevätkokoukseen lauantaina 15.5. klo 14–16. Kokous pidetään etäyhteyden välityksellä. Toimistolle (Kumppanuustalo Artteli Tampereella, Salhojankatu 42, neljäs kerros) vastaanotamme vain muutaman kokoukseen osallistujan, mikäli etäyhteys ei ole mahdollinen.

Ilmoittautuisitko lomakkeella sivulla https://hsp-suomen-erityisherkat-ry-lv.creamailer.fi/survey/ha2lgzgv4t5az, jotta pystymme antamaan kokoukseen liittymistä koskevat ohjeet ja tarvittaessa auttamaan teknisten kysymysten kanssa. Ilmoittaudu kokoukseen viimeistään 12.5.

Kokouksen esityslista on lähetety jäsenille sähköpostin liitteenä. Kokouksessa käsiteltävät löytyvät yhdistyksen verkkosivuston www.erityisherkat.fi jäsensivujen Jemma-osiosta.

Ennen kevätkokousta sinulla on mahdollisuus osallistua avoimelle yleisöluennolle klo 12 - 13.30:

Elina Pokki: ERITYISHERKÄN MENESTYKSEN AVAIMET.

Elina Pokki on viittomakielinen Life Coach -koulutuksen käynyt kokemusasiantuntija ja voimaryhmäohjaaja sekä yhteisöpedagogi AMK. Elina kertoo menestystekijöistä, jotka edistävät tavoittamaan omannäköistä ja onnellista elämää. Pohditaan yhdessä menestyksen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin yhteyttä.

Ilmoittaudu kaikille avoimelle Elina Pokin luennolle samalla lomakkeella kuin kevätkokoukseen:  https://hsp-suomen-erityisherkat-ry-lv.creamailer.fi/survey/ha2lgzgv4t5az.

Tule kuulemaan yhdistyksen uusimpia kuulumisia, tekemään päätöksiä sekä viihtymään muiden erityisherkkien seurassa!

Lämpimästi tervetuloa!

HSP Suomi ry:n väki

P.S. Muistathan, että vain voimassa oleva jäsenyys (maksettu jäsenmaksu) antaa sinulle äänioikeuden tulevassa kevätkokouksessa. Jos et ole saanut jäsenmaksulaskua, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota yhteyttä sähköpostiosoitteeseen  jasenasiat@erityisherkat.fi.