Liity jäseneksi tai lahjoita

Näin liityt HSP Suomi ry:n jäseneksi

  1. Kun olet päättänyt liittyä jäseneksi, täytä oheinen lomake. 
  2. Lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun, kun olemme vastaanottaneet liittymislomakkeen. Laskut lähetetään sähköpostitse, joten tarkkaile sähköpostiasi! Tarkasta myös roskaposti- ja mainospostikansiot.
  3. Jos haluat paperilaskun, ota yhteyttä osoitteeseen jasenasiat@erityisherkat.fi. Paperilaskun laskutuslisä on 5 €.
  4. Erityisestä syystä jäsenmaksusta voi hakea vapautusta kuluvalta vuodelta. Vapautushakemukset osoitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen jasenasiat@erityisherkat.fi. 

Huom! Yhdistyksen jäseneksi ei ole mahdollista liittyä ilman toimivaa sähköpostiosoitetta. Jäsenrekisterissä et voi myöskään esiintyä nimimerkillä tai muulla täysin epävirallisella nimellä.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 30 €/kalenterivuosi. Maksamalla jäsenmaksun sinulla on äänioikeus sääntömääräisissä vuosikokouksissa, ja pääset hyödyntämään muita jäsenetujamme.

Jäsenhakemus

Voit myös lahjoittaa yhdistykselle

HSP Suomi ry:lle on 11.3.2022 myönnetty rahankeräyslupa (luvan nro RA/2022/392). Voit lahjoittaa haluamasi summan yhdistyksen tilille FI02 5741 4020 1015 28. Käytäthän viestinä sanaa "Lahjoitus". Lahjoitetuilla varoilla katetaan yhdistyksen toimintaan liittyviä kustannuksia (kuten materiaalikuluja, tilavuokria ja asiantuntijakuluja). Lisäksi kerättyjä varoja voidaan käyttää yhdistyksen tarkoitusta tukevien kehittämishankkeiden omarahoitusosuuksiin.

Kiitoksia lahjoituksestasi! Se on yhdistykselle erittäin arvokas.

Lisätietoja rahankeräysluvasta voit kysyä toiminnanjohtajalta p. 050 475 7942 ja paivi.vatka@erityisherkat.fi.

Rekisteriseloste

  • HENKILÖREKISTERIN REKISTERISELOSTE / BESKRIVNINGEN AV PERSONREGISTER Rekisterinpitäjä / Personregistret upprätthålls av: HSP Suomi ry, HSP Finland rf. Osoite / Adress: info@erityisherkat.fi.