Liity jäseneksi!

Patsaspuisto. Kuva: Sanna Lindén

Näin liityt HSP - Suomen erityisherkät ry:n jäseneksi:

  1. Kun olet päättänyt liittyä yhdistyksemme jäseneksi, täytä oheinen lomake. 
  2. Jos haluat paperilaskun, laskutuslisä on 5 € (ota yhteyttä osoitteeseen jasenasiat(a)erityisherkat.fi
    Erityisestä syystä jäsenmaksusta voi hakea vapautusta kuluvalta vuodelta.Vapautushakemukset osoitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen jasenasiat(a)erityisherkat.fi. 
  3. Lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun, kun olemme vastaanottaneet liittymislomakkeen. Tarkkaile sähköpostiasi!

Huom! Yhdistyksen jäseneksi ei ole mahdollista liittyä ilman toimivaa sähköpostiosoitetta. Jäsenrekisterissä et voi myöskään esiintyä nimimerkillä tai muulla täysin epävirallisella nimellä.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 25 eur/kalenterivuosi. Laskut lähetetään sähköpostitse; paperilaskusta peritään laskutuslisänä 5 euroa. Maksamalla jäsenmaksun sinulla on äänioikeus sääntömääräisissä vuosikokouksissa ja pääset hyödyntämään muita jäsenetujamme.

Erityisestä syystä jäsenmaksusta voi hakea vapautusta kuluvalta vuodelta. Vapautushakemukset osoitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen jasenasiat(a)erityisherkat.fi. 

Jäsenhakemus

Mitä yhdistyksen jäsenyys tarjoaa?

Paikallistoiminta

Paikallistoiminta tarkoittaa yhdistyksen jäsenten vetämiä keskusteluryhmiä. Tällä hetkellä ryhmiä kokoontuu ainakin seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Järvenpää, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa. Lisäksi jatkuvasti on aluillaan olevia ryhmiä, joista kannattaa kysyä yhdistyksestä (paikallistoiminta(a)erityisherkat.fi).

Hallitus koordinoi ja tukee toimintaa. Kuka tahansa jäsenistä voi siis perustaa oman ryhmän.

Tapahtumakalenteristamme löydät ryhmien kokoontumisajat ja -paikkakunnat. Jos harkitset jäsenyyttä, voit käydä tutustumassa paikallisryhmän toimintaan ennen liittymistä. Ilmoittaudu silloin mukaan lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen paikallistoiminta(a)erityisherkat.fi 

Mikäli haluat itse toimia ryhmänvetäjänä, kerromme sinulle mielellämme lisää (paikallistoiminta(a)erityisherkat.fi)!

Keskustelualustat jäsenille

Yhdistyksen toiminnasta suuri osa on kohtaamista. Netissä tarjoamme jäsenillemme neljä eri alustaa, yhden jokaiseen makuun ja tarpeeseen. 

Täältä yhdistyksen kotipesän jäsensivuilta (vaatii kirjautumisen) löytyy keskustelupalsta niin yhdistyksen virallisille asioille, jäsenten rupattelulle kuin tavoitteelliselle, analyyttiselle keskustelullekin. 

Niille jäsenille, jotka haluavat keskustella nimettöminä, tarjoamme anonyymifoorumin itse ylläpitämällämme alustalla.

Facebookin puolella ylläpidämme omaa, salaista Heimotulet-ryhmäämme. 

Eräänlaista keskustelua on myös säännöllisesti koostettava jäsenkirje, joka kolahtaa n. kuukausittain jokaisen jäsenen sähköpostilaatikkoon.

Lisätietoa keskustelualustoista, niille kirjautumisesta ja käyttämisestä, löydät Jäsensivuiltamme (vaatii kirjautumisen).

Kesäjuhlat

Elokuun alussa järjestettävä Heimojuhla on jo perinne! Kesällä 2014 tavattiin sadan hengen voimin Tampereella, elokuussa 2015 taasen Turussa. Vuonna 2016 kesäjuhlat järjestettiin Jyväskylässä. Perinne jatkuu kerran vuodessa.

Vuosikokoukset

Yhdistyksen sääntömääräiset vuosikokoukset pidetään keväällä ja syksyllä. Kaikki jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan! Jos harkitset jäsenyyttä, voit tulla kokoukseen myös tutustumaan. Ilmoittaudu siinä tapauksessa sähköpostitse.

Muut jäsenedut

Yhdistyksen neuvottelemista, kulloinkin voimassa olevista jäseneduista kerrotaan yhdistyksen jäsensivuilla. Tarjolla on ollut mm. kirjatarjouksia ja alennuksia kursseista. Lisäksi löydät palveluntarjoajien omia mainoksia erityisherkille sopiviksi katsomistaan tuotteista tai palveluista kaikille netinkäyttäjille avoimesta HSP-tori -ryhmästä Facebookissa. Nämä mainokset ovat luettavissa myös jäsensivuilla. 

 

 HENKILÖREKISTERIN REKISTERISELOSTE / BESKRIVNINGEN AV PERSONREGISTER

Rekisterinpitäjä / Personregistret upprätthålls av: HSP - Suomen erityisherkät ry – Högkänsliga i Finland rf
Osoite / Adress: info(a)erityisherkat.fi