Liity jäseneksi

Patsaspuisto. Kuva: Sanna Lindén

 

Haluatko löytää lisää voimavaroja erityisherkkyydestä?

Etsitkö lisää tietoa?

Haluatko vaikuttaa myönteisellä tavalla yhteiskunnallisesti
ja lisätä ihmisten hyvinvointia?


Mitä Sinä saat yhdistyksen jäsenenä?
 

Vertaisryhmätoiminta

Vertaisryhmiä, eli jäsenten vetämiä vapaamuotoisia keskusteluryhmiä kokoontuu tällä hetkellä ainakin seuraavilla paikkakunnilla: Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Järvenpää, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Tampere, Turku, Vantaa. Lisäksi jatkuvasti on aluillaan olevia ryhmiä, joista kannattaa kysyä yhdistyksestä lisää. Yhdistyksen hallitus koordinoi ja tukee ryhmätoimintaa. 

Tapahtumakalenteristamme löydät ryhmien kokoontumisajat ja -paikkakunnat.
Jos harkitset jäsenyyttä, voit käydä tutustumassa paikallisryhmän toimintaan ennen liittymistä.

paikallistoiminta(a)erityisherkat.fi

 • Ilmoittaudu ensimmäisellä kerralla mukaan sähköpostilla
 • Mikäli haluat itse järjestää tapaamisen omalla paikkakunnallasi,
  laitathan viestiä, niin kerromme lisää! 

Keskustelualustat yhdistyksen jäsenille

Netissä tarjoamme jäsenillemme erilaisia mahdollisuuksia osallistua keskusteluun.

 • Facebookin puolella ylläpidämme omaa, salaista Heimotulet-ryhmäämme. 
 • Niille jäsenille, jotka haluavat keskustella nimettöminä, tarjoamme Anonyymifoorumin itse ylläpitämällämme alustalla.
 • Eräänlaista keskustelua on myös säännöllisesti koostettava jäsenkirje, joka kolahtaa kerran kuukaudessa jokaisen jäsenen sähköpostilaatikkoon.

Koulutukset

HSP - Voimaryhmät -hanke mahdollistaa laadukkaat ja maksuttomat koulutukset vapaaehtoisille seuraavissa: Ratkaisukeskeinen Voimaryhmät -ohjaaja, HSP -kokemusasiantuntija, Herkkis -puhelin- ja chat -vapaaehtoinen. Koulutuksista saat valmiuksia ryhmän ohjaamiseen, esiintymiseen ja muuhun vapaaehtoistyöhön. Lisäksi koulutukset sisältävät rautaisannoksen erityisherkkyys - tietoa. Löydät uusia taitoja, joista josta on hyötyä ja iloa niin vapaa-ajalla kuin työssä!

Luennot ja kurssit

Yhdistys järjestää julkisten luentojen lisäksi myös muita jäsentilaisuuksia joko paikkakuntakohtaisesti tai netissä.
Yhdistyksen jäsenet pääsevät myös seuraamaan aikaisemmin järjestettyjä asiantuntijaluentoja verkkotallenteiden välityksellä. Osa näistä luennoista on vain jäsenille.

Kesäjuhlat

Elokuun alussa järjestettävä Heimojuhla on jo perinne! Kesällä 2014 tavattiin sadan hengen voimin Tampereella, elokuussa 2015 taasen Turussa. Vuonna 2016 kesäjuhlat järjestettiin Jyväskylässä, 2017 Järvenpäässä, 2018 Oulussa ja 2019 Liperissä. Vuoden 2020 -Heimojuhla tapahtuu koronaepidemian vuoksi osittain paikallistapaamisissa ja osittain verkossa. Lue lisää ajankohtaista -palstalta!

Vuosikokoukset

Yhdistyksen sääntömääräiset vuosikokoukset pidetään keväällä ja syksyllä. Kaikki jäsenmaksun maksaneet jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan! Jos harkitset jäsenyyttä, voit tulla kokoukseen myös tutustumaan. Ilmoittaudu siinä tapauksessa sähköpostitse.

Muut jäsenedut

Yhdistyksen neuvottelemista, kulloinkin voimassa olevista jäseneduista kerrotaan yhdistyksen jäsensivuilla. Tarjolla on ollut mm. kirjatarjouksia ja alennuksia kursseista. 

Lisäksi löydät palveluntarjoajien omia mainoksia heidän erityisherkille sopiviksi katsomistaan tuotteista tai palveluista kaikille netinkäyttäjille avoimesta HSP -tori -ryhmästä Facebookissa. 

Hyvän asian tukeminen

Kun olet yhdistyksen jäsen, on se samalla arvopohjainen valinta. Autat yhdistystä järjestämään voimaannuttavia tapaamisia ja tapahtumia sekä välittämään tutkimus- ja kokemustietoa erityisherkkyydestä. Kun lisäämme tietoa erityisherkkyydestä, vaikutamme yhteiskunnallisesti hyvinvointia lisäten: Autamme esimerkiksi kasvattajia ymmärtämään paremmin herkkiä lapsia sekä tuemme moninaisuuden voimavarojen arvostamista työelämässä. Liittymällä jäseneksi osoitat erityisherkkyyden merkitykselliseksi ja vaikutat yhteiskunnallisesti!

Littymällä jäseneksi löydät mahdollisuuksia voimaantua ja vaikuttaa sekä tuet erityisherkkien hyvinvointia Suomessa!

Näin liityt HSP Suomi ry:n jäseneksi:

 1. Kun olet päättänyt liittyä jäseneksi, täytä oheinen lomake. 
 2. Jos haluat paperilaskun, laskutuslisä on 5 € (ota yhteyttä osoitteeseen jasenasiat(a)erityisherkat.fi
  Erityisestä syystä jäsenmaksusta voi hakea vapautusta kuluvalta vuodelta. Vapautushakemukset osoitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen jasenasiat(a)erityisherkat.fi. 
 3. Lähetämme sinulle jäsenmaksulaskun, kun olemme vastaanottaneet liittymislomakkeen. Tarkkaile sähköpostiasi!  (Tarkasta myös roskaposti - ja mainospostikansiot)

Huom! Yhdistyksen jäseneksi ei ole mahdollista liittyä ilman toimivaa sähköpostiosoitetta. Jäsenrekisterissä et voi myöskään esiintyä nimimerkillä tai muulla täysin epävirallisella nimellä.Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsenmaksu

Jäsenmaksu on 25 eur/kalenterivuosi. Laskut lähetetään sähköpostitse; paperilaskusta peritään laskutuslisänä 5 euroa. Maksamalla jäsenmaksun sinulla on äänioikeus sääntömääräisissä vuosikokouksissa ja pääset hyödyntämään muita jäsenetujamme.

Erityisestä syystä jäsenmaksusta voi hakea vapautusta kuluvalta vuodelta. Vapautushakemukset osoitetaan yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen jasenasiat(a)erityisherkat.fi. 

Jäsenhakemus

PDF-tiedostoHSP.rekisteriseloste.2020.pdf (37 kB)
HENKILÖREKISTERIN REKISTERISELOSTE / BESKRIVNINGEN AV PERSONREGISTER Rekisterinpitäjä / Personregistret upprätthålls av: HSP Suomi ry, HSP Finland rf. Osoite / Adress: info(a)erityisherkat.fi