Mielenterveyden ensiapu®1 -Mielenterveys elämäntaitona -koulutus


Aika: 31.10.-7.11.2020
Paikka: Arti SF Oy:n kokoustila Riihimäen keskustassa

Mielenterveyden ensiapu®1 -Mielenterveys elämäntaitona -koulutus HSP Suomi ry:n jäsenille. Jos et vielä ole jäsen, voit liittyä osoitteessa https://www.erityisherkat.fi/liity-jaseneksi/

Mielen hyvinvointi on kokonaisterveyttämme, joka auttaa kohtaamaan arjen haasteet ja erilaiset tilanteet elämässä. Mielenterveys on myös elämäntaitoa ja voimavara. Erityisherkille mielenterveydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää, jotta osaa asettaa omat rajansa ja ymmärtää oman herkkyytensä lahjana.

Mielenterveystaidot ovat arkisia ja yksinkertaisia keinoja, joiden avulla voimme edistää omaa ja läheistemme mielenterveyttä. Mielenterveys elämäntaitona MTEA®1-valmennuksen tavoitteena on suojella elämää, tarjota apua, edistää hyvän mielenterveyden saavuttamista, tukea omia voimavaroja ja rohkaista tarvittaessa hakemaan apua.

MIELI Suomen mielenterveys ry on kehittänyt Mielenterveys elämäntaitona MTEA®1-valmennuksen vahvistamaan kansalaisten mielenterveystaitoja. Kaksipäiväinen valmennus (14t) tarjoaa monesta eri näkökulmasta monipuolisia tietoja ja taitoja oman mielenterveyden vahvistamiseen. Valmennukseen ovat tervetulleita kaikki, joita kiinnostaa hyvän mielenterveyden vaaliminen. Koulutukset ovat vertaiskoulutuksia.

Valmennuksen keskeiset teemat:
Mielenterveys osana terveyttä ja hyvinvointia
Tunnetaidot
Elämän monet kriisit
Ihmissuhteet ja vuorovaikutus
Elämänhallinta

Koulutuksen päivämäärät la 31.10. ja 7.11. klo 9-16.

Huom! Omat eväät mukaan tai rahaa
lounaaseen.

Paikka ja kustannukset:
Arti SF Oy:n kokoustila Riihimäen keskustassa, jonka hinta on 80 euroa päivä ja lisätään osallistujien kustannuksiin. Jos ryhmäkoko olisi esimerkiksi 10 ja minimi 5 henkilöä, niin tällöin tilamaksu per osallistuja olisi joko 27 euroa tai 16 euroa.
Lisäksi veloitetaan Mielenterveys elämäntaitona – Mielenterveyden ensiapu 1 -kirjasta (uudistettu painos 2019) 30 e/osallistuja. Se kattaa kirjan (jonka saa omaksi) ja muun Mieli ry:lle tilitettävän käsittelymaksun. Osallistujan kustannukset yhteensä (riippuen ryhmän koosta) enintään 57 euroa ja vähintään 46 euroa.

Ilmoittautuminen:
Anu Kososen sähköpostiin anu.kosonen@pirteeks.fi tai pirteekstmi@gmail.com viimeistään 23.10.2020.