Vuosikokouskuulumisia 4.11

4.11.2017


Yhdistyksen vuosikokous pidettiin lauantaina 4.11 Solvallassa, Espoossa noin 30 jäsenen voimin. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat; toimintasuunnitelma, talousarvio ja luottamushenkilöiden valinta. Hyväksyttiin myös muutokset yhdistyksen sääntöihin. Niin ikään hyväksyttiin juuri valmistunut yhdistyksen strategia. Kuultiin arvokyselyn tulokset, pilottiprojektin kuulumiset sekä muita yhdistyksen uutisia.

Ensi keväänä haetaan STEAn avustusta pilottiprojektille. Avustus koskee vuonna 2019 käynnistyvää projektia. Painopisteet yhdistyksen toiminnassa ensi ja tulevina vuosina ovat voimaantuminen, viestintä ja vaikuttaminen.

Heimojuhlien järjestely on käynnissä ja odotamme innolla, mitä kaikkea on tulossa tällä kertaa Oulussa järjestettäville Heimojuhlille. Hauska uutinen oli sekin, että pian voimme ostaa yhdistykseltä t-paitoja omalla erityisherkkä-aiheisella painatuksella. Ollaan siis kuulolla näistäkin!

Kokouksen jälkeen nautimme maittavan päivällisen Solvallan ravintolassa. Saimme näin tilaisuuden tutustua toinen toisiimme paremmin kuin mitä kokouksessa on mahdollista.

Ennen vuosikokousta oli lisäksi mahdollisuus kuulla psykologi Heli Heiskasen luento erityisherkkyydestä.