Herkkis-Puhelin ja -Chat etsivät täydennystä vapaaehtoistoimijoihin - haku Helsingin koulutukseen on nyt auki!

15.8.2019

Kesän aikana käynnistyneet Herkkis-Puhelin ja -Chat tarjoavat vertaistukea, tietoa ja luottamuksellista keskustelua erityisherkille. Puhelimessa päivystäjä kuuntelee ja tukee soittajaa luottamuksellisesti kahdenkeskisessä keskustelussa. Chatissa päivystäjän tehtävä on valvoa ja viritellä ryhmäkeskustelua yhdessä päivystäjäparin kanssa.

Haemme toimivaan tiimiimme lisää empaattisia erityisherkkiä, jotka ovat motivoituneita tarjoamaan vertaistukea ja tietämystään muille erityisherkille tai aiheesta kiinnostuneille. Päivystäjänä toimiminen tarjoaa mahdollisuuden tehdä vapaaehtoistyötä kotoa käsin. Tukena ja apuna ovat muut Herkkis-vapaaehtoiset sekä tietenkin yhdistys.

Päivystysvuorot kestävät kaksi tuntia kerrallaan ja niitä on noin kaksi kertaa kuussa. Toivomme, että koulutukseen osallistujat sitoutuvat toimintaan vähintään vuodeksi.

Koulutuspaikka:
Kansalaisfoorumin toimintatila
Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki

Koulutuksen aikataulua:
pe 18.10. klo 13-19
la 19.10 klo 9-13

Lähetä hakemuksesi 31.8. mennessä. Kerro meille vapaamuotoisesti itsestäsi ja mikä motivoi sinua tähän vapaaehtoistoimintaan. Liitä hakemukseen mukaan yhteystietosi. Ennen koulutukseen hyväksymistä hakijat haastatellaan. Päivystäjiltä edellytetään yhdistyksen jäsenyyttä.

Hakemukset 31.8. mennessä: emilia.aalto@erityisherkat.fi