Sarjispaja

  • 18.4.30.5.2024
  • Etä

16-29-vuotias herkkä, tervetuloa mukaan sarjakuvapajaan tutkimaan erityisherkkyyttä sarjakuvan keinoin!  Tapaamiset ovat torstaisin 18.4.-30.5. (poislukien helatorstai 9.5.) klo 16.30-18.00.
Pääpainona herkkyys sosiaalisissa suhteissa. Miten herkkyys näkyy sosiaalisissa tilanteissa jokapäiväisessä elämässä? 

Havainnoimme näitä arkisia tilanteita sarjakuvapäiväkirjaa apuna käyttäen. Ehkä en olekaan ainoa joka kokee näin tai löytäisinkö tilanteista huumoria? Mitä jos herkkyys olisikin voimavara? Tärkeintä on kokemusten jakaminen,  yhteenkuuluvuuden tunteen lisääminen ja erityisherkkyyden positiivisena näkemisen vahvistaminen.

Ryhmän ohjaaja kuvataiteilija, yrittäjä ja erityisherkkä Annu Mikkilä:

"Minulla on pitkä kokemus erityisherkkyydestä ja oman näköisen elämän rakentamisesta herkkyys edellä. Olen käyttänyt sarjakuvaa itsereflektoinnin välineenä. Rakastan luontoa ja omaa rauhaa, mutta vastapainona sosiaaliset, syvät ihmissuhteet ovat tärkeitä. Ohjaajana olen lempeä, empaattinen ja
keskusteleva. Huumori on myös tärkeää. Ilo ja leikkisyys tuovat värit elämään niinkuin myös
sarjakuvaan."

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sarjakuvasta tai piirtämisestä. Pajaan osallistuaksesi tarvitset sähköpostiosoitteen, mahdollisuuden käyttää Zoom-videoneuvotteluohjelmaa, puhelimen kameran ja  piirustusvälineet. Pajaa varten perustetaan myös Whatsapp-ryhmä (ei pakollinen).   

Sarjakuvapaja on maksuton. Maksimi osallistujamäärä 6. 

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: susanna.sihto@erityisherkat.fi.