Herkkyyden äärellä -luovan työskentelyn ryhmä (Helsinki, 16-29-vuotiaat)

10.8.2022

16-29-vuotias erityisherkkä, olet lämpimästi tervetullut mukaan syyskuussa Helsingissä alkavaan luovan työskentelyn ryhmään! Ryhmä kokoontuu 13.9–13.12.2022 tiistaisin klo 9.15-11.15 Helsingin Munkkiniemessä. Ryhmää ohjaavat taidekasvattaja, Satu Tikka (TaM) ja kuvittaja, Elina Savolainen (TaM). Ohjaajat valmistuvat Roiha instituutin kolmivuotisesta ryhmätaideterapiakoulutuksesta v. 2023.

Ryhmän ohjaajat kuvaavat tulevaa ryhmää näin: "Luovan työskentelyn ryhmässä tutkitaan omaa herkkyyttä taiteen tekemisen keinoin. Teemme kuvia eri kuvataiteen tekniikoilla. Hyödynnämme myös aistihavaintoja sekä musiikkia, liikettä ja kirjoittamista työskentelyn tukena. Ryhmään osallistuminen ei vaadi aiempaa osaamista taiteen saralla. Keskitymme sisäisen kokemuksen kuvittamiseen tutkien vaikkapa omaan herkkyyteen liittyviä voimavaroja ja tunteita. Luova prosessi voi olla myös lepoa ja rauhoittumista. Ryhmässä kohtaamme herkkyytemme myönteisessä ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Työskentelyssä sovelletaan taideterapeuttisia menetelmiä."

Ryhmään osallistuminen on maksutonta ja sisällyttää taidemateriaalit. Ryhmän koko max. 8 henkilöä. Ryhmä toteutetaan yhteistyössä HSP Nuoret aikuiset -hankkeen kanssa. Ilmoittautumiset hankekoordinaattori Annille, anni.rimpilainen@erityisherkat.fi. Ilmoittautumisen yhteydessä tarvittavia tietoja ovat nimi, ikä, puhelinnumero sekä sähköpostiosoitteesi. Ryhmä täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova.

Lisätietoa HSP Nuoret aikuiset -hankkeesta