Tule vapaaehtoiseksi!

Toimintamme kehittyy ja laajenee. Tässä vaiheessa lähes kaikki toimintamme pyörii vapaaehtoisten varassa.

Tällä hetkellä esimerkiksi paikallisryhmien vetäjille on tarvetta. Kyseessä ei ole niin iso pesti kuin ehkä ensin voisi luulla: voit aloittaa vaikkapa järjestämällä yhden tapaamiskerran ja pohtia sen jälkeen, oliko tämä ¨sinun juttusi¨.  Saat myös taaksesi yhdistyksen tuen ja neuvonnan. Ota yhteyttä paikallistoiminta(a)erityisherkat.fi.

Lapsi-, nuoriso- ja perhetyön (mukaanlukien kouluprojektit) tiimiin otetaan mukaan innokkaita toimijoita! Jyväskylässä ja Tampereella ovat HSP-lasten vanhempien omat ryhmät jo tavanneet ensimmäisiä kertoja. Syksyllä etenemme koulujen suuntaan. Mukaan ryhmiin mahtuu lisää ja avauksia muillekin paikkakunnille on kyselty!

Työelämätiimi- ja kv-toiminta aloittelevat myös toimintaansa. Tällä hetkellä erityisesti pohjoismainen yhteistyö on työn alla.

Viestintätiimissä pääset tekemään esimerkiksi verkko- ja someviestintää. Tarvetta on blogikirjoittajille, valokuvaajille ja piirtäjille sekä printtiesitteiden osaajille. Mikäli innostuit, ota yhteyttä viestinta(a)erityisherkat.fi!

Jäsensivujen keskustelupalstalle kaivataan moderaattoreita ja keskustelun aloittajia.

Luennot ja kurssit kiinnostavat jäseniämme suuresti. Luennoitsijoille korvaamme tässä vaiheessa matkakulut. Luentojen yhteydessä on myös mahdollista esim. Myydä omia julkaisuja sekä kertoa omasta koulutus- ym. toiminnasta. Koska yhdistyksellämme on jäseniä eri puolella Suomea, tarvetta on myös luentojen, kokousten ym. livestreaming-osaamiselle.

Opiskelija: oletko tekemässä erityisherkkyysaiheista opinnäytetyötä? Me voimme auttaa sinua. Tarvetta on myös erityisherkkyysaiheisille asiantuntija-artikkeleille.

Tiimeistä ja työryhmistä tiedotamme lisää keskustelufoorumilla, Facebookissa ja jäsenkirjeissä. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä yhdistyksen sähköpostiin info(a)erityisherkat.fi.

Onko sinulla joku muu toimintaidea, jota haluaisit viedä eteenpäin?

Laita viestiä ja katsotaan yhdessä, mitä voimme tehdä!

info(a)erityisherkat.fi

Kuva: Elina Akola