HSP-Suomen erityisherkät ry:n kevätkokous 21.4.2018

Hyvä jäsen, 

 

Lämpimästi tervetuloa HSP - Suomen erityisherkät ry:n kevätkokoukseen lauantaina 21.4.2018 klo 12:00 – 16:00. Kokouspaikkana on Jyväskylän kaupunginkirjasto pieni luentosali (Vapaudenkatu 39-41, Jyväskylä.)


Kevätkokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat: vuoden 2017 tilinpäätös ja toimintakertomus.

Kokousasiakirjat tulevat jäsenistölle luettavaksi jäsensivujen Jemmaan viikolla 15.

 

Kokouksessa on kahvitarjoilu.

 

Tilaisuuden alussa on YTM, työnohjaaja Johanna Kuivakankaan luento Yksin, ryhmässä vai yksin ryhmässä?

 

Kokouksen jälkeen siirrymme ruokailemaan omakustanteisesti Kahvila Muistoon (Toivolan Vanha Piha, Cygnaeuksenkatu 2) klo 16-18. Illallinen sisältää pääruuan (kana, kasvis, tai keitto), salaattipöydän, juoman (vesi), kahvin/teen ja jälkiruuan. Ruokailun hinta on18,50€.

 

Jyväskylän Kaupunginkirjasto sijaitsee ihan Jyväskylän keskustan tuntumassa ja esimerkiksi matkakeskukselta kirjastolle kävelee 10-15 minuutissa. Reitin voit tarkastaa kartalta ja tietoa paikallisliikenteen reiteistä löytyy täältä. Oman auton saa parkkiin Vapaudenkadun puoleisen sisäpihan kiekkoparkkeihin tai esim. Jyväs-Parkin P-Cygnaeus-parkkitaloon (käynti: Vapaudenkatu 35).

 

Pyydämme sinua ilmoittautumaan 15.4 mennessä, mikäli haluat osallistua ravintolapäivälliseen.
Muutoin ehdit ilmoittautua vielä 19.4. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista.
 

Ilmoittautumislomakkeen löydät jäsensivuiltamme.

 

 

Yhteistyöterveisin  
 

Hallitus

Elina, Heli, Maritta, Marjatta, Marika, Timo, Xana ja Hannu.

 

Ps. Muistathan, että vain voimassa oleva jäsenyys (jäsenmaksu maksettu ennen kokouspäivää) antaa sinulle äänioikeuden tulevassa kevätkokouksessa. Jos et ole saanut jäsenmaksulomaketta, tarkista sähköpostisi roskapostikansio tai ota yhteyttä jasenasiat@erityisherkat.fi. Ota yhteyttä myös, jos olet esimerkiksi kadottanut laskun tai et saa sitä auki.

 

Huom. Kouvolassa pidettävä Erityisherkkyys työelämässä –työpaja on lauantaina 14.4. (ei 21.4. kuten jäsenkirjeessä mainittiin).