Herkkis-klubi: Hyvää mielenterveyttä läsnäoloa vahvistamalla

Aika: 4.11.2020 klo 18 - 19:30
Paikka: verkossa

Jos vahvistetaan läsnäoloa, mitä itse asiassa vahvistetaan ja miten se tapahtuu? Mielen hyvinvoinnin vahvistamisen luontevana jatkeena tehdään liikahdus kehon suuntaan ja tutkitaan, mitä keholle kuluu ja miten omaan oloon ja mieleen voi vaikuttaa kehollisilla harjoitteilla. Alustukseen kuuluu vapaaehtoisia harjoitteita eli kokeillaan käytännössä, mistä voisi olla kyse.

Marraskuun Herkkis-klubilla keskiviikkona 4.11. klo 18-20 Tampereen Mielenterveysseuran ja Kriisikeskus Osviitan toiminnanjohtaja Kati Rikala alustaa läsnäolon ja mielenterveyden välisestä yhteydestä. Tilaisuus toteutetaan Zoom-etäyhteyden välityksellä. Ilmoittaudu mukaan maanantaihin 2.11. mennessä osoitteeseen info@erityisherkat.fi. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet.

***
Herkkis-klubi on HSP Suomi ry:n ja HSP Voimaryhmät -hankkeen virikkeellisen vilkas keskustelufoorumi, jossa kohtaavat erityisherkkyyden asiantuntijat, erityisherkät ja erityisherkkyydestä kiinnostuneet. Kerran kuussa tarjolla on mielenkiintoisia näkökulmia, avauksia ja mielipiteitä erityisherkkyyteen. Asiantuntijavieraamme johdattelevat keskustelua avoimeen mielipiteiden ja kokemusten vaihtoon. Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan!