Heimojuhlat 7.8.2021 Tampereella

8.7.2021

Tähän uutiseen päivitetään tapahtuman tietoja.

(la 7.8.) Vaikka laivan sisätiloissa saisi yhtä aikaa oleilla yli 10 ihmistä, sen ulkotiloja tulee suosia. Etukannelle järjestetään tuoleja. 

Kasvomaskeja täytyy käyttää ja käsiin pitää sipaista desinfiointiainetta. 

Tulethan koronaa ajatellen terveenä, vaikka jättäisit risteilyn väliin.  

Ahlmanin Kartanossa pääsääntöisesti pidetään 2 m välimatkat. Käytävillä saa kohdata ja koronatyyliin saa käydä toista tervehtimässä. 

Hankeseminaarista kuvattava video talletetaan myöhempää käyttöä varten. 


(la 31.7.) Tamperetta hallinnoiva aluehallintovirasto antoi perjantaina 30.7. määräyksen yleisötilaisuuksissa noudatettavasta kokoontumisrajoituksesta ja lähikontaktien välttämisestä. Määräys vaikeuttaa suuresti tai mahdollisesti jopa estää Heimojuhlien läpiviennin niin risteilylaiva M/S Intillä kuin Ahlmanin Kartanossa. 

AVI:n määräys koskee kymmeniin osallistujiin varautuneita Heimojuhlia. Sisätiloissa oltaessa alle kahden metrin lähikontaktit eivät saa kestää yli 15 minuuttia. 

Uudessa tilanteessa jo ilmoittautuneet jäsenet voivat perua osallistumisensa ja saada osallistumismaksunsa takaisin.  


(ke 28.7.) Uusia ruokavalioilmoituksia ei enää kannata jättää. Tähänastisia on paljon ja toiveiden juhlapaikkaan ilmoittamisen takarajamme on jäänyt taakse. 

Koronavirukselta suojaudumme mm. Taysin antamien ohjeiden mukaisesti. 


(ma 26.7.) Heimojuhlillakin tulee suojautua koronavirukselta. Kasvomaskia pääsääntöisesti käytetään sisätiloissa, ja käsidesin käyttämisellä vähennetään tartuntahuolia kaikkialla. Yhdistyksen puolesta juhlapaikoille järjestetään niin maskeja kuin käsihuuhdetta. Omin varustein suojautuminen on erittäin suotavaa aina kodin lämmöstä ulos julkisiin tiloihin siirryttäessä.  


(pe 23.7.) Tietoa kolmesta valinnaisesta työpajasta:

1. Tanssi-liiketerapia on psykososiaalinen hoitomuoto, mikä sisältää erilaisia keho-mieliharjoituksia. Työskentelyssä keskitytään oman itsen hahmottamiseen ja hyväksymiseen, kehon ja mielen yhteyden vahvistumiseen hyvinvoinnin edistämiseksi, kontaktin, kommunikaation ja vuorovaikutuksen tutkimiseen sekä omanarvontunnon vahvistumiseen. Harjoituksia voi tehdä vähäeleisesti tai oman kunnon mukaan, mielikuvaharjoitteina, istuen, maaten tai tanssien.

Vetäjä: Asta Lehtimäki tanssi-liiketerapeutti (ERI, ACC), TRE®-ohjaaja

2. Mikä muuttuu, kun vastaanotat hetken, juuri sellaisena kuin se on? Arvostelematta ja lempeydellä kohtaamalla sekä hyväksymällä tämän hetken lisäät kärsivällisyyttä sekä opit irtipäästämisen taidon, jota arjessasi vaalia. Mindfulnes - hyväksyvä tietoinen läsnäolo -harjoitteiden avulla löydät voimavaroja arkeesi sekä elämän tarjoamiin haasteisiin. Tuo mukanasi uteliaisuus sekä avoin mieli, tämä riittää.

Vetäjä: Marika Ryökäs, mindfulness-ohjaaja CFM

3. Kuvataideterapeuttinen menetelmä on kuvataideterapiasta ja psykoterapiasta lähtöisin oleva sovellus, jossa vuorovaikutus tapahtuu kuvan kautta ja sen avulla. Työskentelyn avulla voi tutustua omaan sisäiseen maailmaansa ja katsoa asioita uudella tavalla. Tulla kuulluksi ja nähdyksi, sekä löytää uusia voimavaroja. Menetelmä sopii kaikenikäisille ja eri elämäntilanteissa oleville, eikä vaadi taiteellista osaamista. Kuvataidepajassa pääset reflektoimaan päivän aikana heränneitä ajatuksiasi ja tunteitasi.

Vetäjä: Johanna Kotiniemi


(to 22.7.) Jos yövyt Heimojuhlien aikaan Dream Hotel & Hostellissa, muistathan tehdä itse varauksesi perjantaihin 23.7. mennessä. Yhdistyksen ja Dreamin välinen sopimushinta on voimassa 23.7. saakka. Dream sijaitsee Åkerlundinkatu 2:ssa. Paikan puhelinnumero on 045 236 0517 ja sähköpostiosoite info@dreamhostel.fi. 

Heimojuhlille lmoittautuneille on sähköpostitse lähetetty kysely työpajasta, johon he juhlassa osallistuvat. Työpajaan osallistuminen on vapaaehtoista. 

Juhlapäivänä lauantaina 7.8. lounas Ahlmanin Kartanossa koittaa vasta klo 13. Voimien ylläpitämiseksi risteilylle ja Ahlmaninlle saa ottaa mukaan omaa evästä. 


(to 8.7.) Heimojuhlat 2021 järjestetään lauantaina 7.8. klo 9:45-19:00. Juhlapäivää vietetään Tampereella Näsijärvellä ja Ahlmanin Kartanossa. 

Lue juhlasta 15.6. lähetetystä jäsenkirjeestä 6-7/2021. Siitä löydät mm. erilaiset ilmoittautumislinkit. 

Heimojuhlat on yhdistyksen jäsentapahtuma. Sikäli kuin on tarpeen, vielä ehdit liittyä jäseneksi

OHJELMALEHTINEN  

Katso juhlapäivän kulku pääpiirteissään ohjelmalehtisestä (avautuu h-i-t-a-a-s-t-i). Heimojuhlista kerrotaan pari sanaa myös yhdistyksen Facebook-sivulla.  

VARAA JOUTUIN MAJOITUKSESI

Varaa itse yösija Dream Hostel & Hotellista perjantaihin 23.7. mennessä. Tee varauksesi joko hostellin tai hotellin puolelta. 

Kerro varatessa, että kyse on HSP Suomi ry:n sopimushinnasta. Hinnat on kerrottu jäsenkirjeessä 6-7/2021. 

Dream Hostel & Hotellin yhteystiedot:
Osoite: Åkerlundinkatu 2, 33100 Tampere
Puh.: 045 236 0517
Sähköpostiosoite: info@dreamhostel.fi
Verkkosivusto: www.dreamhostel.fi

RISTEILYLLE PAASIKIVENKATU 2:STA

Jos osallistut risteilylle, saavu Näsijärven rantaan Paasikivenkatu 2:een klo 09:45:ksi. Risteily päättyy n. klo 11. Satamassa henkilöautoille on kahden tunnin kiekkopaikkoja. Jos saavut linja-autolla, katso aikataulut esim. Google Maps- tai Nysse-palveluista.

Risteilyhinta 10 euroa maksetaan laivassa rahalla tai pankkikortilla. 

Risteilylle mahtuu korkeintaan 60 henkilöä. Noin 46 paikkaa on varattu; tilanne 27.7. 

Risteilylaivalla M/S Intti on tällaiset verkkosivut