Luento erityisherkkyydestä Rovaniemellä 2.12.

7.10.2017


Paikka: Isommussali, Pohjolankatu 2 
Aika: lauantai 2.12.17 klo 12-15

VAPAA PÄÄSY!

o Epäiletkö olevasi erityisherkkä?
o Tai onko läheisesi erityisherkkä?
o Tarvitsetko lisätietoa herkkyydestä ihmisläheisen työsi vuoksi?

Erityisherkkiä on jopa noin viidesosa väestöstä. Herkän ihmisen aistit ovat keskimääräistä virittyneempiä esimerkiksi äänille, valoille, tuoksuille, kivulle ja muiden ihmisten tunnetiloille. He myös työstävät saamiaan virikkeitä perusteellisemmin kuin muut.
Herkkyys tuo mukanaan sekä haasteita että lahjoja.

HSP - Suomen Erityisherkät ry järjestää iltapäivän erityisherkkyydelle, joka koostuu Marika Rosenborgin luennosta ja työpajasta. "Tunteet - väylä itsetuntemukseen" -osuudessa pohditaan tunteita ja niiden tunnistamista sekä tehdään tehtäviä liittyen itsetuntemukseen. Kahvin jälkeen keskitytään vielä parisuhdeteemoihin. Voit valita toisen tai molemmat. Tervetuloa!

Marika Rosenborg on eroasiantuntija ja parisuhdevalmentaja, joka on kiinnostunut ihmisistä, muutoksesta, erityisherkkyydestä ja henkisestä kasvusta. Marika on rakkauteen luottava rationalistinen idealisti. Teksteissään Marika käsittelee ihmissuhteita, rakkautta, muutosprosesseja, vuorovaikutusta ja tunteita. Lisää Marikan yksityisvastaanotosta, eroseminaareista ja koulutuksista löydät Uuden elämän värit -verkkosivuilta. Marikan blogista Suhteellista ja suhteetonta löydät ajatuksia parisuhteesta, erosta, muutoksesta ja erityisherkkyydestä.