Paikallistoimintaa ja vertaisryhmiä erityisherkille

13.9.2017

Kuva - Heli Koivumäki
Kuva - Heli Koivumäki

Yhdistyksessämme on vertaistoimintaa laajalti ympäri Suomen. Paikallistapaamiset koskettavat satoja ihmisiä - osa on mukana säännöllisemmin, osa satunnaisemmin.

Paikallistoimintaan pääset mukaan liittymällä yhdistyksen jäseneksi (20€/vuosi). Osa ryhmistä on ns. avoimia ryhmiä, joihin voit tulla mukaan milloin vain; jos et ole vielä jäsen, voit käydä käydä ryhmän tapaamisessa yhden kerran tutustumassa toimintaan, ennen kuin maksat jäsenmaksun. Osa ryhmistä on yksinomaan vakituisista jäsenistä muodostuvia, ns. suljettuja ryhmiä, jonne voi hakea mukaan erikseen.

Yhdistyksen tiimoilta on järjestetty myös yksi miestapaaminen. Jo pelkästään tämä osoitti sen, että myös miespuoliset herkät tarvitsevat omia tapaamisiaan jatkossakin.

Jyväskylässä ja Tampereella on erityisherkkään vanhemmuuteen ja lapsiin liittyviä tapaamisia. Jyväskylässä alkaa teemoitettu, neljän tapaamiskerran kokonaisuus 22.9. Tampereella tapaamiset sovitaan tarpeen mukaan.

Jyväskylässä alkaa myös työelämäaiheinen, kolmen tapaamiskerran teemoiteltu vertaisryhmä 22.9.

Mikäli haluat tulla mukaan paikallistoiminta- tai teemaryhmään, tai haluat aloittaa paikkakunnallasi vertaisryhmätapaamiset, ota yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse info (at) erityisherkat.fi.

Lapsi - ja työelämätiimeihin on mahdollista osallistua myös paikkakunnasta riippumatta verkon välityksellä.

Tavataan - keskustellaan ja pohditaan yhdessä erityisherkkyyden mukanaan tuomia haasteita, vahvuuksia ja mahdollisuuksia!